Blog

 • IMG_8783-psd blog 30

  Longevitat amb Qualitat – Ciència i llegenda

  L’estrès crònic i mantingut en el temps, genera una “sobre estimulació” de l’organisme, afectant al nostre sistema immunitari i endocrí. Aquesta “sobre adaptació” produeix malalties degeneratives, inflamatòries, mentals i cutànies. Et proposem com restablir l’equilibri i l’harmonia.

  Continue reading
 • definitiva

  Dentosofia “la saviesa de les dents”

  La Dentosofia “la saviesa de les dents”, és un enfoc humanístic de l’odontologia, que considera la globalitat del teu ésser i supera el marc clàssic del tractament odontològic.

  Continue reading
 • mon boca blog

  Boca sana in Corpore sano

  Aviat arriba la primavera i amb ella les ganes de gaudir de la vida i sentir-nos més vitals. Saps com fer-ho?

  Continue reading
 • yourboby 1-side-side blog

  El teu cos és un planeta

  Dels més de 100 trilions de cèl·lules que formen part del nostre cos, només un 10% són cèl·lules humanes. La resta són bacteris, fongs i altres microbis (microbiota) Els vols conèixer? Vols saber el què pots fer per elles? Vols saber el que elles poden fer per a tu? Som-hi!

  Continue reading
 • dieta-blog

  Tríada per a la teva salut

  Et proposem una tríada per a millorar la teva salut general i dental de forma integral. Avui et parlarem de la depuració, els probiòtics i els antioxidants. Juntament amb un estil de vida saludable i una alimentació equilibrada.

  Continue reading
 • leidulf hafsmo blog

  Leidulf Hafsmo

  Leidulf Hafsmo, nascut el 6 de gener de 1934 a Snillfjord, Oslo. Odontòleg, poeta i músic. Amb ell, engeguem al Blog un apartat de personatges i punts de vista que ens donen a pensar sobre tot allò que passa i ens diu la nostra boca, sobre tot el nostre ésser.

  Continue reading
 • onada-blog

  Benestar, Depuració i Reactivació

  Feliç Any Nou 2017! Comencem un nou any ple de nous desitjos i de bons propòsits. Bona època per depurar els nostre cos dels excessos que fem durant les festes de Nadal.

  Continue reading
 • oe-i-boca-blog

  Essencials per a la teva boca

  Et proposem un petit recull de tractaments amb olis essencials. Serveixen per a les lesions més freqüents que apareixen o es manifesten a la cavitat oral. Els pots utilitzar com un únic pas i/o com a coadjuvant d’altres teràpies.

  Continue reading
 • batch_img_6122

  QUÈ ÉS LA TERÀPIA MIOFUNCIONAL?

  Durant la respiració, la deglució, la masticació i la parla, intervenen diversos músculs i estructures òssies orofacials. Si hi ha alguna disfunció, es produeix un alteració en la posició de les dents, les relacions entre els maxil•lars i la posició corporal.

  Continue reading
 • bancha-1-blog

  INFUSIONS I BROUS

  S’acosta l’hivern i et volem proposar diverses begudes a base de cereals, algues, verdures i te bancha. Les seves propietats: depuratives, remineralitzants, harmonitzants, màgiques i vigoritzants. Salut i bon profit!

  Continue reading
1 2 3 4