Boca sana in Corpore sano

mon boca blog

Aviat arriba la primavera i amb ella les ganes de gaudir de la vida i sentir-nos més vitals. Saps com fer-ho? Davant del teu cansament o manca d’energia, sovint et recomanen prendre vitamines, suplements o complements nutricionals i superaliments.

Davant d’aquesta abundant i massiva oferta de productes, el nostre consell és començar per una bona DEPURACIÓ del teu cos, a través dels òrgans emuntoris encarregats de filtrar, gestionar, transformar i eliminar tot allò que ingerim, respirem i sentim.

Sense aquest pas previ, tot allò que facis o prenguis no serà tan efectiu ni assoliràs els efectes desitjats.”

De mitjana, una persona de 50 anys ha ingerit al llarg de la seva 70 tones d’aliments sòlids i 30000 litres de líquids. Imagina’t tot allò que ha quedat acumulat, dipositat o immobilitzat al llarg del teu cos.

Per tal de DRENAR I ELIMINAR toxines, tòxics i residus del teu organisme, trobem molts productes i en el nostre Blog també t’hem presentat “Les infusions de les 7 herbes”. Per fer-ho més senzill, a Pallach Salut Dental, posem al teu abast el DEPUR de BESibz. Aconseguirem netejar el fetge, els ronyons, els budells i són d¨iurètiques.

IMG_7011

Té una durada de 30 dies, i es tracta de còmodes sticks individuals que dissoldre’m en un got d’aigua o bé en una ampolla d’aigua que anirem bevent durant tot el dia. La composició és a base de concentrats i extractes de plantes depuratives i substàncies com la chlorella, la pinya i l’ortosifò.

Et proposem fer una bona EXFOLIACIÓ del teu cos. Pensa que la pell és l’òrgan més gran que tenim. Pots preparar un senzill exfoliant amb oli de coco i sucre morè a parts iguals. Amb la pell ja humida amb l’aigua de la dutxa, frega suaument i circularment la pell i deixa-ho actuar durant uns 5 minutets. Esbandeix i a part de neta i exfoliada, ja estarà hidratada. També ho pots fer amb oli d’oliva i sal, o el millor de tot, amb sorra i l’aigua de mar en els primers banys de la temporada que ja s’acosta.

Et proposem que aquestes passes vagin acompanyades d’una BONA ALIMENTACIÓ el més saludable possible, amb productes de proximitat i/o de procedència ecològica. Eliminar en la mesura del possible, sucres refinats, greixos d’origen animal, productes industrials i el consum excessiu d’alcohol, tabac i fàrmacs.

Així com, practicar EXERCICI diari de forma moderada (en excés és molt antioxidant i desmineralitzant) i a poder ser a l’aire lliure, en contacte amb la natura.

Un cop haguem anat adquirint nous hàbits i comencem a fer la depuració, anirem introduint en funció de cada cas valorat individualment, els probiòtics i prebiòtics per a millorar la nostra microbiota i els suplements antioxidants que afavoriran l’eliminació de radicals lliures i optimitzen les funcions bàsiques corporals, amb l’aport d’oligoelements, minerals, vitamines i coenzim Q10 entre d’altres.

Us els aniré presentant en les properes entrades al Blog.

I per si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a Pallach Salut Dental.

Vetllem per la teva salut i t’assessorem per a que tu també puguis tenir cura d’ella.

El teu cos és un planetaDentosofia “la saviesa de les dents”