Longevitat amb Qualitat - Ciència i llegenda

IMG_8783-psd blog 30

L’estrès crònic i mantingut en el temps, genera una “sobre estimulació” de l’organisme, afectant al nostre sistema immunitari i endocrí. Aquesta “sobre adaptació” produeix malalties degeneratives, inflamatòries, mentals i cutànies. Et proposem com restablir l’equilibri i l’harmonia.

 

Parlem de la Psiconeuroimmunoendocrinologia, la complexa xarxa de connexions entre els sistemes; psíquic, sistema nerviós central, sistema immunològic i sistema endocrí. Per a mantenir l’equilibri i un correcte funcionament d’aquestes connexions, disposem de quatre pilars:

1.- Neurotransmissors

2.- Microbiota

3.- Alimentació

4.- Mindfulness, l’atenció plena i el poder de l’ara, la presència que assolim en la meditació, amb la qual modelem el cervell i ens permet controlar les “respostes emocionals pre-programades”.

En aquest post, et presentarem alguns productes de BESibz, per tal d’augmentar l’energia interna del teu cos i ajudar-te a combatre l’estrès, mitjançant l’ús de probiòtics, neurotransmissors i adaptogens. Tots ells, el tens al teu abast al nostre centre i el teu cas serà avaluats de forma totalment personalitzada.

Als nostres intestins és on es produeix entre el 80 i el 95% de la Serotonina (hormona de la felicitat), la Dopamina i el Gaba, entre d’altres, per tant cal tenir una microbiota sana i en bon estat, per tal de gaudir d’una bona salut intestinal i integral.

Per assolir-ho comptem amb el PF-9 Forte, amb milions de ceps bacterians de lacti i bifidobacteris, megaflora 9; matriu mineral que augmenta l’activitat bacteriana després de passar l’estomac, arribant microorganismes vius als intestins. Amb només 48 hores, pots reequilibrar i enfortir la teva microbiota.

El GABA, és el gran calmant de l’activitat cerebral, augmentant la concentració mental, alhora que fa d’esponja de l’excés de noradrenalina segregada per l’estrès continuu. Definit com el Vàlium natural l’any 1999.

Amb el Citrat de Magnesi, nodrim el sistema nerviós afavorint les connexions neuronals, evitant desequilibris emocionals i malalties neurològiques.. L’alimentació d’avui en dia proporciona menys dels 300 mg. necessaris, degut a la gran desproporció en la relació Calci-magnesi. Generant, nerviosisme, irritabilitat, confusió mental, tremolors, insomni i contribueix a l’obesitat ja que el seu dèficit, provoca resistència a la insulina.

Els aliments que obtenim de la terra, ja no contenen la mateixa qualitat ni quantitat de nutrients com anys enrere. Aquest fet produeix mancances i dèficit en la nutrició cel·lular.

Ara et proposem el VITAL-BESibz, amb astaxantina; un antioxidant 65 vegades més potent que la Vit C), Rhodiola i Reishi; adaptogens que permeten mantenir un Balanç Energètic Òptim augmentant la nostra energia interna, la nostra salut i assolir Longevitat amb Qualitat. També conté olis essencials i cúrcuma.

El Nutriesencial, és l’adaptogen per excel·lència. Com a tal, augmenta la resistència als factors d’estrès, el rendiment físic, muscular i mental… així com, augmenta la resistència contra infeccions i tumors, al inhibir les reaccions autoimmunes, al·lèrgiques i degeneratives. Està composat per: Schizandra (baia exòtica dels 5 sabors, que reequilibra i restableix l’energia del cos), Maca (superaliment, augmenta la vitalitat i és un regulador del cicle menstrual), Espirulina (57% del pes en sec és proteïna, amb efectes antioxidants i estimulant del sistema immunitari) i la Chorella (alga quelant dels metalls pesats).

En cas de patir depressió, ansietat, insomni i/o nerviosisme et proposem el DAIN-BESibz, que a més a més de probiòtics, conté 3 aminoàcids essencials i Safrà (millor que l’hipèric per a millorar l’estat d’ànim i harmonitzar la ment).

I ja per acabar, una mica d’història, sobre el nom de BESibz. BES és un acrònim de bellesa, estètica i salut, alhora que també correspon al déu Bes venerat a l’illa d’Eivissa, d’aquí el “ibz”.

Bes era una deïtat adorada principalment a l’antic Egipte, encara que es troben rastres d’ell a tota la conca de la Mediterrània, especialment a l’illa d’Eivissa, l’antiga Ebusus dels romans, el nom del qual es diu procedeix precisament de Bes (Bes-Ibes-ibis-Ebusus- Ibossim-Eivissa).

La veu “Bes” pertany a l’antic egipci i significa “iniciar”. Bes és el déu d’aparença grotesca, còmica i de petita estatura. És el bufó dels déus que protegeix l’illa dels influxos malignes. En algunes representacions porta plomes al cap. La seva llengua és gran, no li cap a la boca. També està representat com a músic i es creia que tocant música espantava els mals esperits. Bes és símbol de fertilitat. Ajuda en els naixements, dóna bona sort i sobretot provoca el riure i el bon humor en general. Una deïtat que convida a gaudir de la vida.

Ara bé, és desconcertant, que entre les deïtats del moment, fos Bes l’escollit, per donar nom a l’illa. Ja que, tots els vestigis que trobem en amulets, terracotes i escarabeus (amulet en forma d’escarbat) indiquen que la deïtat prevalent a Eivissa era Tanit. Deessa Blanca o Deessa Mare, Senyora de la Terra, del mar i de la nit. Personificació de la lluna en quart creixent, deessa de la vida i de la protecció, de la fertilitat i de l’amor, de la mort, del mar i dels cels, de l’agricultura, deessa mare-creadora. Així doncs, seria menys estrany que l’illa es conegués com a “Illa de Tanit”.

Eivissa ha estat l'”Illa de Bes”, tot i que el vel de la Deessa Tanit, l’etern femení que enamora a Bes, continua protegint als eivissencs.

Dentosofia “la saviesa de les dents”